Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбокомпресор за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Турбокомпресор за 156

Здравейте моля някой който разбира от автомобили, най-вече от алфа ромео 156 да ми каже може ли да и се сложи турбокомпресор или чип тунинг за да и се повиши мощността? И ако може кой сервиз ще ми препоръча и колко пари ще ми струва, както и изобщо има ли някакъв ефект от турбото и от чип тунинга.
    Ако знаете и някой друг вариант за вдигане на мощността на колата, моля споделете го.
    Благодаря ви за вниманието
    п.п На по-напредналите може въпросите ми да им се сторят тъпи, но пак казвам, че все още съм доста бос по тия работи.

Скоро се ровех по форума и аз за такива неща...
    Виж тука е засегната темата с турбото:
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10053
    Има го и на други места, напиши турбо в търсачката на форума и съм сигурен,че ще ти излезнат стотици резултати.
    А за чип - ако е бензин няма много смисъл според мене поне де, но има и за чипосване мн. инфо,като например тук: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9852
    Каква ти е точно 156(виждам че питаш конкретно за нея)?
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Не не питам конкретно за моята а по принцип ако някой си е сложил да сподели по добре ли върви автомобиле.

Comment

Имаше един колега от форума с такова турбо. Ако не се лъжа май го продаваше....
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Вече не го продава,а го подготвя за лятото. Иначе въпрос от сорта "Има ли ефект от турбото?" мисля че няма смисъл да се коментира. А за цената, на мен ще ми излезе около- първо 3500лв и сега още около 2500лв, общо около 6000лв, ама вече ще е грамотна работа.
          156 V6 turbo

Comment

www.autodelta.co.uk

Скоро ще имаме контакти с тях...поразгледай.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
              Вече не го продава,а го подготвя за лятото. Иначе въпрос от сорта "Има ли ефект от турбото?" мисля че няма смисъл да се коментира. А за цената, на мен ще ми излезе около- първо 3500лв и сега още около 2500лв, общо около 6000лв, ама вече ще е грамотна работа.
              Колега компресора не е турбо, както знаеш И да се похвалиш като ти стане колата
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
              X